Tällä viikolla on noussut lehtien uutisotsikoissa esille,
että brasilialaista lihaa tuodaan suomeen ja sitä käytetään ravintoloissa ja
suurkeittiöissä. Brasilialaisessa lihassa on ollut laatuongelmia.
Kuusamon kaupungin ateriapalveluissa
käytetään suomalaista lihaa ja suomalaisesta lihasta tehtyjä lihavalmisteita. Olemme
tarkistaneet käyttämiemme lihatuotteiden alkuperän eri lihataloilta, joten
asiakkaamme voivat turvallisin mielin syödä aterioita.
Suosimalla kotimaista lihaa
tuemme suomalaista työllisyyttä. Työ tuo elinvoimaa ja hyvinvointia niin
maaseudulle kuin kaupunkeihinkin. Kotimainen liha on turvallista ruokaa, joka on
tuotettu kohtuullisen lähellä, joten hiilijalanjälki on pienempi. Suosimalla
kotimaista lihaa, tiedämme mitä syömme. Suomalaisen lihan tuotantoketju on
läpinäkyvä ja jäljitettävä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti